... chiar dacă revii după mai bine de trei ani asupra unui blog a cărui parolă se pierduse odata cu o grămadă de chestii la care lucrai înainte să îți crape hardul și să ajungi la concluzia că și arhiva de backup de pe stick e coruptă și nu se poate recupera nimic din ea, chiar dacă te vei încăpățîna să folosești în continuare același script ciudățel pe nume Serendipity, deși te descurci bine-mersi cu WordPress-ul, chiar dacă...
... acum ești tată, baby-sitter și încă în căutarea împlinirii profesional-personale ca freelancer, iar cea mai mare problemă nu e lipsa ideilor, ci abundența lor și lipsa timpului. Ei bine, timpul o sa se dilate de acum încolo, fiindcă așa vreau eu și fiindcă știu că pot. Înainte de orice altceva, un sfîrșit, oricît de abrupt ar fi, e un început. Astăzi e sfîrșitul letargiei blogulețului ăsta, iar motivul e unul singur - Un sfîrșit e un început.

1 Comment

Linear

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA