Tocmai am dat peste un comentariu genial al unui articol legat de criza prin care chipurile am trece si criza din 1929-1933, comentariu pe care il reproduc mai jos...
Despre crize
de Nae Camionagiu, joi, 11 decembrie 2008 - 22:40

Crizele astea au si ceva bun in ele, stiti!? De exemplu, marea criza vegetala de la sfarsitul mezozoicului care a dus la disparitia mastodontilor, a avut ca rezultat aparitia primlor maimute, care vor evolua, pana la apartia primilor hominizi. Hominizii astia au inceput sa evolueze, sa evolueze dar de evoluat nu mai evoluau si atunci, intr-un moment de criza a aparut homo sapiens care a tot evoluat pana a ajuns homo sapiens-sapien - care gandea. Si gandind, gadind si gandind, s-a ajuns la concluzia ca erau prea multi ganditori si iar s-a intrat in criza: a aparut dictatura, unde unu gandea pentru toti... pana in ziua cand, s-a ajuns la concluzia ca nimeni nu mai gandea - si treaba asta a dat de gandit! Iar s-a intrat in criza si uite-asa a aparut democratia, unde unii gandeau si altii cadeau pe ganduri. Dar incet, incet, toti au inceput sa cada pe ganduri si asta a creat mari dureri ce cap. A urmat perioada de glorie a vracilor. Nu va incredeti in ei ca riscati sa va pierdeti capul!..


Bravos, tovarase, jos palaria!

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.