OK, sa zicem ca ar fi criza. Eu unul o numesc "selectie naturala," iar motivul e foarte simplu - in orice domeniu, cine e cu adevarat bun, o sa supravietuiasca. In cel mai rau caz, o sa se reprofileze. Dacia, de exemplu, ar putea sa faca funie pentru spinzurat, pe care sa o vinda la kit cu un sapun de unica folosinta, ca vor fi destui pampalai care isi vor mai pune streangul de git ca au facut rate ca berbecii. Nu intru in detalii legat de rate, stim cu totii ca e subiect ultra discutat, dar hai sa vedem cit de disperati sint baietii de la Dacia...

Pentru inceput, trebuie sa mentionez ca Logan MCV mi se pare o masina destul de interesanta, insa ar trebui sa vedem daca se strimba sasiul in timp sau nu. Logan Pick-Up e iarasi destul de frumusica, insa banuiesc ca are concurenti mai interesanti pe piata, ca nu vazusi prea multe. La fel si Logan Van, care la 7000 de EURO ar fi chiar OK...daca am avea un curs valutar mai decent. Despre Logan simplu si Dacia Sandel, nu am decit atita de spus: LOL!

Asa, sa revenim la treaba cu disperarea... tocmai am primit un SPAM de la Dacia(recomand sa vedeti minunata captura din stinga la marimea originala)! Posibil sa fi fost inscris pe la vreun concurs unde a fost specificat ca voi primi emailuri de la partenerii firmei care il organiza, insa cu siguranta asta s-a intimplat cu ceva vreme in urma. E bine macar ca are link care ar trebui sa ma scape de asta pe viitor, insa o chestie vreau si eu sa zic: domnilor uber-competenti de la departamentul de marketing Renault/Dacia/Trabant, ca nu stiu exact cine s-a ocupat de emailul asta nemaipomenit, ce-ar fi sa facem niste campanii sincere?

Stim cu totii ca la o masina, costul de exploatare e mult mai important decit cel de achizitie, asa ca - sugestie pentru concurenta(!!) - hai sa vedem niste reclame care sa cuprinda si costul unei revizii, al unui set de placute de frina sau al unui far! Da, stiu, ar trebui muncit oleaca mai mult la emailurile astea de doi bani, si - mai ales - Dacia nu ar mai oferi cele mai bune preturi...decit pentru cei care isi cumpara masina sa o tina in garaj!

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.