Cum nu am reusit sa aflu cui ii apartine acest numar de inmatriculare, m-am gindit ca nu ar strica o mica povestioara despre - probabil - posesorul masinii ce il poarta. De ce? Eh, poate se apuca omul sa isi caute numarul pe Google, sau poate era masina de servici, si nu ar strica sa vada si superiorii cetateanului in cauza ce taranete au angajat...

...care taranete il numesc altfel fiindca s-a gindit el ca, daca tot e Iasul asa mizerabil cum e, sa foloseasca partea carosabila ca scrumiera.

"Fix acum o saptamina, la trecerea de pietoni din Piata Unirii catre Spitalul Sf. Spiridon, la volanul autoturismului Volkswagen Passat(parca Passat era, un break negru-albastru inchis, ceva de genul) cu numarul de inmatriculare BT 23 AEG se afla un tinar care nu a acordat prioritate bunului simt, aruncindu-si tigara direct in strada."

Astfel ar putea suna o stire in presa locala. Ar fi frumos sa existe asa ceva. Rubrica "Rusinica," poate-poate... dar sintem prea ocupati cu alte magarii marunte, din pacate. Ca fuma la volan, treaca-mearga, dar gestul de a iti gasi o ocupatie cit mai mirlaneasca in timp ce astepti sa se schimbe semaforul in verde... priceless, ce mai!

Ma gindesc ca o fi ajuns omu' la facultate si bietii tata - mama au rupt de la ciorap si i-au luat o masinuta adusa de pe la nemti, numai buna de agatat fomiste, asa, ca in primii ani de facultate, dar totusi stau si ma intreb - cei 7 ani de-acasa, ce s-a intimplat cu ei?

Cum astfel de subiecte nu merita dezbatute prea indelung, voi spune atit - aveti grija la BT 23 AEG! Daca o vedeti pe undeva, nu va sfiiti sa ii aplicati o flegma pe parbriz, sau sa ii lasati un chistoc pe capota. Nu de alta, dar... ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, asta merita magarii ce se cred pe maidan.

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.