Pe scurt, setea ucide. Nu, nu prin deshidratare, ci prin strivire. Cum așa? Foarte simplu! Totul a început ieri...

Ieri ne-am întîlnit pentru prima oară - eu, pe tronul pe care (aproape) fiecare om e rege, iar el, explorînd ușa Sălii Tronului. Recunosc, am avut gînduri criminale din prima clipă, însă el s-a dovedit un asasin desăvîrșit și a reușit să îmi scape. Din fericire, astăzi am reușit să îl surprind pe pardoseala de marmură albă (vise, băiete, vise) a aceleiași încăperi. Singur, la mare distanță de orice lucru ar fi putut însemna o portiță de scăpare. Detașat de toate cele din jur, astîmpărîndu-și setea. A fost ultima oară cînd a făcut greșeala asta, farașul din plastic cu coadă și garnitură de cauciuc, alături de cel ce îl mînuia, adicătelea Altețea Mea (Ne)Regală, fiind necruțători. Poate că a fost un paianjen de treabă, nu mă pot pronunța, știți vorba ceea - "Despre morți, numai de bine."

Morala? Dacă te știi urmărit, nu merge niciodată la băut. Dacă totuși o faci, nu merge niciodată la băut singur, iar dacă mergi la băut singur știindu-te urmărit, măcar găsește o crîșmă pe care o poți părăsi discret în caz de urgență, nu terasa de pe esplanada din centru.

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA